ONLINE BAZA DOKTORANADA - ADMINISTRACIJA PODATAKA

 

 Ulaz u OBAD

Kliknite ovdje za prijavu u administraciju podataka koristeći svoj AAI@EduHr elektronički identitet. 

 

Na ovim stranicama djelatnici poslijediplomskih referada i druge ovlaštene osobe Sveučilišta u Zagrebu mogu pregledavati i uređivati podatke za prijavu teme doktorskog rada, kao i uređivati podatke o mentorima.

 

Svi komentari, sugestije i primjedbe su dobrodošli. Za sva pitanja ili probleme vezane uz korištenje OBAD-a možete se obratiti Uredu za doktorske studije i programe


OBAVIJESTI
22. 3. 2017. u 10:02
Uređeno: 22. 3. 2017. u 10:05

Obrasci dr. sc. 11 i dr. art. 11 (Zapisnik s obrane doktorskog rada) izmijenjeni su u skladu s izmjenama Pravilnika o doktorskim studijima na Sveučilištu u Zagrebu. Izmjena u obrascima odnosi se na ocjenjivanje doktorskog rada, pri čemu je od sada potrebno označiti ocjenu doktorskog rada: rite, cum laude, magna cum laude, summa cum laude. 

 

Ažurirani oblik obrazaca možete preuzeti na poveznici: http://www.unizg.hr/istrazivanje/doktorski-studiji/doktorski-studiji/obrasci-dr-sc-dr-art/

 

NAPOMENA: ukoliko dijelite obrasce na web stranicama vaših fakulteta, savjetujemo da ih dijelite putem poveznica s naše web stranice, a ne postavljanjem samih obrazac na stranice fakuleta. Na taj način ćete biti sigurni da, kada dođe do izmjene obrazaca, dijelite ažurne podatke.

Božica Bartolac

Od sada je u OBAD-u referadama omogućeno ispisivanje svih doktorskih tema i pripadajućih mentora prijavljenih na sastavnici.

 

Da biste to napravili, odaberite opciju Pregledavanje/Teme doktorata na traci s izbornicima lijevo, nakon čega sustav automatski ispisuje sve doktorande na vašoj sastavnici koji imaju upisan naslov temem  doktorata, te pripadajuće mentore.

Slaven Mihaljević

18. 2. 2014. u 07:45
Uređeno: 18. 2. 2014. u 08:07

U OBAD je uvedena nova opcija ažuriranja podataka prema starim podacima, u slučaju da ste iz bilo kojeg razloga izgubili upisane podatke. Da biste vratili podatke, potrebno je napraviti sljedeće:

 

1. Odaberite opciju "Želite vratiti prethodnu verziju ispunjenog obrasca?" koja se nalazi na adresi OBAD/Obrasci/Dr.Sc.01 (ili 04, ovisno koji obrazac želite vratiti), nakon što ste odabrali opciju "Izmijeni podatke obrasca":

2. Nakon toga odaberite verziju obrasca koju želite vratiti (VAŽNO! Vraćanjem podataka na staru vrijednost obrisat će se trenutni podaci!). Verzije su poredane kronološki, od najnovije prema najstarijima:

 

3. Na dnu prozora sa starim verzijama obrazaca odaberite opciju "Učitaj podatke iz arhive":

 

4. Podaci su vraćeni.

Slaven Mihaljević

18. 12. 2013. u 07:59
Uređeno: 18. 12. 2013. u 07:59

 

Korisnici poslijediplomske referade mogu mijenjati status doktoranda (samo za doktorande na svojoj sastavnici).

 

Potrebno je napraviti sljedeće:

 

1. Pronaći traženog doktoranda pomoću tražilice

2. Kliknuti na polje "Status" te zatim iz prozorčića odabrati novi status doktoranda

3. Ako je sve u redu, pojavit će se poruka na ekranu "Uspješno promijenjen status doktoranda" te će se odmah promijeniti polje u novu vrijednost.

4. Ako se pojavi greška, tada će se na ekranu pojaviti “crvena poruka” da je došlo do greške i polje neće biti promijenjeno. Ako se to dogodi na istom doktorandu molimo vas da nam javite jer je možda u pitanju problem s podatkom u bazi.

Slaven Mihaljević

 


Design by: M. Mačinković

(C)opyright by Sveučilište u Zagrebu,