ONLINE BAZA DOKTORANADA - PRIJAVA

Dobrodošli u Online bazu doktoranada (OBAD)

 

 Kliknite ovdje za prijavu u OBAD koristeći svoj AAI@EduHr elektronički identitet

 

 

VAŽNO:  Prijavu u OBAD potrebno je napraviti korištenjem AAI@EduHr elektroničkog identiteta. Ako nemate elektronički identitet, kontaktirajte osobu zaduženu za AAI@EduHr na vašoj ustanovi koja će vam ga dodijeliti (popis osoba zaduženih za dodjeljivanje AAI@EduHr identiteta je dostupan na adresi: http://www.aaiedu.hr/aai_status.php).

Svi komentari, sugestije i primjedbe su dobrodošli. Za sva pitanja ili probleme vezane uz korištenje OBAD-a možete se obratiti Uredu za doktorske studije i programe


18.02.2014. u 08:08
Uređeno: 18.02.2014. u 08:09

U OBAD je uvedena nova opcija ažuriranja podataka prema starim podacima, u slučaju da ste iz bilo kojeg razloga izgubili upisane podatke. Da biste vratili podatke, potrebno je napraviti sljedeće:

 

1. Odaberite opciju "Želite vratiti prethodnu verziju ispunjenog obrasca?" koja se nalazi na adresi OBAD/Obrasci/Dr.Sc.01 (ili 04, ovisno koji obrazac želite vratiti), nakon što ste odabrali opciju "Izmijeni podatke obrasca":

2. Nakon toga odaberite verziju obrasca koju želite vratiti (VAŽNO! Vraćanjem podataka na staru vrijednost obrisat će se trenutni podaci!). Verzije su poredane kronološki, od najnovije prema najstarijima:

 

3. Na dnu prozora sa starim verzijama obrazaca odaberite opciju "Učitaj podatke iz arhive":

 

4. Podaci su vraćeni.

Slaven Mihaljević
 


Design by: M. Mačinković

(C)opyright by Sveučilište u Zagrebu,