ONLINE BAZA DOKTORANADA - PRIJAVA

Dobrodošli u Online bazu doktoranada (OBAD)

 

 Kliknite ovdje za prijavu u OBAD koristeći svoj AAI@EduHr elektronički identitet

 

 

VAŽNO:  Prijavu u OBAD potrebno je napraviti korištenjem AAI@EduHr elektroničkog identiteta. Ako nemate elektronički identitet, kontaktirajte osobu zaduženu za AAI@EduHr na vašoj ustanovi koja će vam ga dodijeliti (popis osoba zaduženih za dodjeljivanje AAI@EduHr identiteta je dostupan na adresi: http://www.aaiedu.hr/aai_status.php).

Svi komentari, sugestije i primjedbe su dobrodošli. Za sva pitanja ili probleme vezane uz korištenje OBAD-a možete se obratiti Uredu za doktorske studije i programe


22.03.2012. u 12:56
Uređeno: 16.04.2012. u 15:06

Zbog velikog broja upita, pojašnjavamo postupak prijave teme putem OBAD-a i ispunjavanje obrasca dr.sc.01.

 

Da biste prijavili doktorsku temu putem OBAD-a, potrebno je napraviti tri koraka:

 

1. Unijeti osobne podatke u OBAD, ako to do sada već niste napravili. To možete učiniti odabirom opcije "Doktorski studij" na lijevom izborniku, te unosom podataka u tabove "Osobni podaci", "Doktorski rad" i "Aktivnosti".

2. Odabrati s lijevog izbornika opciju "Obrasci" te zatim "Dr.Sc.01". Podaci koje ste unijeli u prvom koraku sada će se prebaciti u Dr.sc. 01 obrazac, no još ćete morati unijeti podatke o samoj predloženoj doktorskoj temi (kompetencije mentora, sažetak, ciljeve i hipoteze i sl.).

3. Nakon što unesete sve podatke u obrazac Dr.Sc.01, isti je potrebno preuzeti u Pdf verziji i proslijediti u poslijediplomsku referadu na vašem fakultetu.

Slaven Mihaljević
 


Design by: M. Mačinković

(C)opyright by Sveučilište u Zagrebu,