ONLINE BAZA DOKTORANADA - PRIJAVA

Dobrodošli u Online bazu doktoranada (OBAD)

 

 Kliknite ovdje za prijavu u OBAD koristeći svoj AAI@EduHr elektronički identitet

 

 

VAŽNO:  Prijavu u OBAD potrebno je napraviti korištenjem AAI@EduHr elektroničkog identiteta. Ako nemate elektronički identitet, kontaktirajte osobu zaduženu za AAI@EduHr na vašoj ustanovi koja će vam ga dodijeliti (popis osoba zaduženih za dodjeljivanje AAI@EduHr identiteta je dostupan na adresi: http://www.aaiedu.hr/aai_status.php).

Svi komentari, sugestije i primjedbe su dobrodošli. Za sva pitanja ili probleme vezane uz korištenje OBAD-a možete se obratiti Uredu za doktorske studije i programe


28.08.2012. u 08:44
Uređeno: 09.04.2013. u 14:18

Korisnici koji nemaju matični broj znanstvenika dodijeljen od strane MZOŠ-a, u OBAD-u automatski dobivaju zamjenski (negativni broj, npr. -1234) koji služi ISKLJUČIVO za povezivanje s Hrvatskom znanstvenom bibliografijom. Da biste povezali svoje znanstvene radove koji se već nalaze u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji s OBAD-om i prikazali ih u Dr.Sc.01 obrascu, potrebno je napraviti sljedeće:

 

1. Na web stranici Hrvatske znanstvene bibliografije http://bib.irb.hr odaberite opciju "Ispravci prijavljenih radova".

2. Upišite broj Vašeg rada koji želite povezati s OBAD-om. Ako ne znate broj rada, možete ga pronaći koristeći jednostavno pretraživanje u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji.

3. Odaberite opciju "Provjera upisanih podataka" (nalazi se na dnu stranice).

4. U polje "Matični brojevi autora koji nisu na listi" upišite Vaš zamjenski broj dodijeljen u OBAD-u. NAPOMENA: obavezno upišite i negativni predznak.

5. Odaberite opciju "Svi podaci su točni" i snimite izmjene.

6. Nakon toga, potrebno je osvježiti podatke u OBAD-u. To možete učiniti tako da pod tabom "Aktivnosti" odaberete opciju "Ažuriraj popis radova".

Slaven Mihaljević
 


Design by: M. Mačinković

(C)opyright by Sveučilište u Zagrebu,