ONLINE BAZA DOKTORANADA - PRIJAVA

Dobrodošli u Online bazu doktoranada (OBAD)

 

 Kliknite ovdje za prijavu u OBAD koristeći svoj AAI@EduHr elektronički identitet

 

 

VAŽNO:  Prijavu u OBAD potrebno je napraviti korištenjem AAI@EduHr elektroničkog identiteta. Ako nemate elektronički identitet, kontaktirajte osobu zaduženu za AAI@EduHr na vašoj ustanovi koja će vam ga dodijeliti (popis osoba zaduženih za dodjeljivanje AAI@EduHr identiteta je dostupan na adresi: http://www.aaiedu.hr/aai_status.php).

Svi komentari, sugestije i primjedbe su dobrodošli. Za sva pitanja ili probleme vezane uz korištenje OBAD-a možete se obratiti Uredu za doktorske studije i programe


16.04.2012. u 10:50
Uređeno: 09.04.2013. u 14:22

Podaci o objavljenim znanstvenim radovima se u OBAD-u prikazuju iz Hrvatske znanstvene bibliografije pomoću matičnog broja znanstvenika. Da biste u obrascu Dr.Sc.01 mogli prikazati svoje objavljene znanstvene radove, vaš matični broj znanstvenika u OBAD-u mora se poklapati s matičnim brojem znanstvenika u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji.

 

1. Ako to već niste napravili, u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji za svaki rad dodati "matični broj znanstvenika". U slučaju da nemate matični broj znanstvenika, OBAD će vam automatski dodijeliti zamjenski broj (negativni). Taj broj potrebno je za svaki rad upisati u Hrvatsku znanstvenu bibliografiju.

2. Nakon toga, potrebno je osvježiti podatke u OBAD-u. To možete učiniti tako da pod tabom "Aktivnosti" odaberete opciju "Ažuriraj popis radova".

3. Odaberite one radove koje želite prikazati u Dr.Sc.01 obrascu.

Slaven Mihaljević
 


Design by: M. Mačinković

(C)opyright by Sveučilište u Zagrebu,